Forum

November 2nd, 2014
A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

The forums are currently locked and only available for read only access
sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Problem With Multiple Instance of jqgrid
27/05/2009
13:23
Avatar
naveednazarali
New Member
Members
Forum Posts: 2
Member Since:
27/05/2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Hello ..

I added two instances of jqgrid in my ASP.Net page.. The first grid take all properties of grid which is instantiated last.. For Example I set the property of first grid to be multiselect:false and of 2nd grid to be multiselect:true....But 1st grid is multiselecting. That might be because of there is only one instance of jqGrid Object included as JS file..

Please help me resolving this issue

Thanks ~ Your precious time will be highly appreaciated

Regards,

Naveed Ali

28/05/2009
03:40
Avatar
tony
Sofia, Bulgaria
Moderator
Members

Moderators
Forum Posts: 7721
Member Since:
30/10/2007
sp_UserOfflineSmall Offline

Hello,

How do you do this?

I mean do you have

var jqgridoptions = {....multiselect:false,...}

$("#grid1").jqGrid(jqgridoptions);

jqgridoptions.multiselect = true;

$("#grid2").jqGrid(jqgridoptions);

Is this the case?

If this is the case you should

//make deep copy

jqgridoptions = $.extend(true,jqgridoptions,{multiselect:true});

Regards

Tony

For professional UI suites for Java Script and PHP visit us at our commercial products site - guriddo.net - by the very same guys that created jqGrid.

28/05/2009
10:59
Avatar
naveednazarali
New Member
Members
Forum Posts: 2
Member Since:
27/05/2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi

I am doing like this

$("#gvlisting1").jqgrid({...,multiselect:false,..});

$("#gvlisting2").jqgrid({...,multiselect:true,..});

so do I have to make the deep copy ?

31/05/2009
10:48
Avatar
tony
Sofia, Bulgaria
Moderator
Members

Moderators
Forum Posts: 7721
Member Since:
30/10/2007
sp_UserOfflineSmall Offline

Hello,

Finding such problem is really difficult. If possible could you please send me a link to the prolem? Is this in all browsers or only on certain.

Best Regards

Tony

For professional UI suites for Java Script and PHP visit us at our commercial products site - guriddo.net - by the very same guys that created jqGrid.

Forum Timezone: Europe/Sofia

Most Users Ever Online: 715

Currently Online:
9 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

OlegK: 1255

markw65: 179

kobruleht: 144

phicarre: 132

YamilBracho: 124

Renso: 118

Member Stats:

Guest Posters: 447

Members: 11373

Moderators: 2

Admins: 1

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 8

Topics: 10592

Posts: 31289

Newest Members:

, razia, Prankie, psky, praveen neelam, greg.valainis@pa-tech.com

Moderators: tony: 7721, Rumen[Trirand]: 81

Administrators: admin: 66

Comments are closed.
Privacy Policy   Terms and Conditions   Contact Information