Forum

November 2nd, 2014
A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

The forums are currently locked and only available for read only access
sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Edit row unselected
20/08/2009
04:33
Avatar
hajcu
Member
Members
Forum Posts: 6
Member Since:
13/08/2009
sp_UserOfflineSmall Offline

I create griw with this colmodel

    colModel :[
      {name:'data1', index:'data1', width:70, editable:false, edittype:'text', editrules:{required:true}, resizable: false},
    
      {name:'data2', index:'data2', width:110, editable:true, edittype:'select', editoptions: { dataUrl: 'ajax_data2.php' }, editrules:{required:true}, resizable: false},

      {name:'data3', index:'data3', width:100, editable:true, edittype:'select', editoptions: { dataUrl: 'ajax_fuel.php' }, editrules:{required:true}, resizable: false},

{name:'data4', index:'data4', width:100, align:'right', editable:true, edittype:'text', editoptions: {size: 15, maxlength: 15,defaultValue: function(){ return '0';}}, editrules:{number:true, minValue: 1, required:true}, resizable: false, formatter:'number'},
     ...

Also i have this function to onselectrow event to save last edited row

    onSelectRow: function(id){
        if(id && id!==lastsel2){
            jQuery('#list').saveRow(lastsel2).trigger("reloadGrid");
            }
            lastsel2=id;
        }
    },

When i edit inline some row, and for example the data in data4 are incorect for example 0, i see error modal box Data4: Field is required.

Unfortunetly after this last edit line was unselected and go to normal mode. Is it possible to stay row in edit mode, until the data in the row are correct, and it can be saved in grid and ajax?

21/08/2009
02:08
Avatar
tony
Sofia, Bulgaria
Moderator
Members

Moderators
Forum Posts: 7721
Member Since:
30/10/2007
sp_UserOfflineSmall Offline

Hello,

Please look carefully into your code - what you have after saveRow? - triggering the grid - this causes your problem

Best Regards

Tony

For professional UI suites for Java Script and PHP visit us at our commercial products site - guriddo.net - by the very same guys that created jqGrid.

Forum Timezone: Europe/Sofia

Most Users Ever Online: 715

Currently Online:
51 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

OlegK: 1255

markw65: 179

kobruleht: 144

phicarre: 132

YamilBracho: 124

Renso: 118

Member Stats:

Guest Posters: 447

Members: 11373

Moderators: 2

Admins: 1

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 8

Topics: 10592

Posts: 31289

Newest Members:

, razia, Prankie, psky, praveen neelam, greg.valainis@pa-tech.com

Moderators: tony: 7721, Rumen[Trirand]: 81

Administrators: admin: 66

Comments are closed.
Privacy Policy   Terms and Conditions   Contact Information