Forum

November 2nd, 2014
A A A
Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

The forums are currently locked and only available for read only access
sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Read server return data in jqGrid
12/09/2013
20:43
Avatar
iccsi
Member
Members
Forum Posts: 18
Member Since:
28/07/2013
sp_UserOfflineSmall Offline

I use my server side url to run at browser and the server returns data.

for some reason, jqGrid some times show the data, some times does not, I believe that it is some knid of data issue.

I need to read what data jgGrid or jQuery receive from server to debug and figure out which data cause the problem.

Can you please advise are there any event that I can read JSON data format?

Your help and information is great appreciated,

Regards,

Iccsi,

12/09/2013
23:05
Avatar
iccsi
Member
Members
Forum Posts: 18
Member Since:
28/07/2013
sp_UserOfflineSmall Offline

I think I found the issue now,

Some of data have surfix space, the server returns data for same field "0D", "00" and "ZD", the server returns 0D and 00 consider number without double quote, but "ZD" consider a string with double quote.

Are there any solution from client side at jqGrid, or jqGrid must receive same type of data from server for the same field?

Your information and help is great appreciated,

Regards,

Iccsi,

13/09/2013
11:47
Avatar
tony
Sofia, Bulgaria
Moderator
Members

Moderators
Forum Posts: 7721
Member Since:
30/10/2007
sp_UserOfflineSmall Offline

Hello,

Not sure I understand the problem.

For professional UI suites for Java Script and PHP visit us at our commercial products site - guriddo.net - by the very same guys that created jqGrid.

14/09/2013
01:43
Avatar
iccsi
Member
Members
Forum Posts: 18
Member Since:
28/07/2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks for the message,

I use jqGrid and ColdFusion server to feed data to jqGrid.

jqGrid skip some pages or records when I navigate the pages.

I just learn that ColdFusion JSON function sends string fields as interger when the string field only has numeric value.

I just found a solution for this thanks again for helping and information,

Regards,

Iccsi

16/09/2013
18:43
Avatar
tony
Sofia, Bulgaria
Moderator
Members

Moderators
Forum Posts: 7721
Member Since:
30/10/2007
sp_UserOfflineSmall Offline

Hello,

Thanks for the feedback. If you want you can post shortly your solution here.

I think it will be helpfull for other users.

Thank you

Kind Regards

Tony

For professional UI suites for Java Script and PHP visit us at our commercial products site - guriddo.net - by the very same guys that created jqGrid.

17/09/2013
00:17
Avatar
iccsi
Member
Members
Forum Posts: 18
Member Since:
28/07/2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks for the message,

it is a bug of server side, it should not affect php users.

Because ColdFusion server JSON serializer has a bug, I just use http://jsonutil.riaforge.org/. to make sure server returns correct JSON format,

Thanks again,

Regards,

Iccsi,

Forum Timezone: Europe/Sofia

Most Users Ever Online: 496

Currently Online:
34 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

OlegK: 1255

markw65: 179

kobruleht: 144

phicarre: 132

YamilBracho: 124

Renso: 118

Member Stats:

Guest Posters: 447

Members: 11373

Moderators: 2

Admins: 1

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 8

Topics: 10592

Posts: 31289

Newest Members:

, razia, Prankie, psky, praveen neelam, greg.valainis@pa-tech.com

Moderators: tony: 7721, Rumen[Trirand]: 81

Administrators: admin: 66

Comments are closed.
Privacy Policy   Terms and Conditions   Contact Information